Articole

Caramida in arhitectura organica

Dupa mai bine de 20 de ani de studiu al muncii lui Frank Lloyd Wright, Dan si Dianne Chrzanowski, or...

Peter Lange

Peter Lange este unul din pionierii artei ceramicii si olaritului din Noua Zeelanda, numele lui fiin...

Despre klinker

Produsele klinker se obtin prin topirea la temperaturi ridicate  (1050-1200C) timp de 30-50 de ...

Klinkerul - un material rezistent la factori chimici

In alegerea materialelor folosite pentru pavarea curtii, aleilor sau terasei trebuie sa avem in vede...

Realizat de
Stoc Digital Studio

Articole


Articole - Klinker

 


Caramida aparenta klinker personalizata - Sintra mixNoile produse klinker: caramizile aparente din gama sintra (produse de compania Feldhaus) par a fi realizate manual si imbatranite pe cale naturala.

In ce consta unicitatea si noutatea acestor caramizi aparente klinker?

Din punct de vedere tehnic, caramizile aparente klinker sintra sunt o noutate absoluta, deoarece nu sunt debitate din caramizi intregi antichizare realizate manual, ci sunt realizate prin acelasi proces tehnologic ca si celelalte produse klinker. In felul acesta se produc direct la grosimea de 14 mm, fara a a fi debitate dintr-o caramida intreaga. Cu toate astea, detin calitatile fizice ale unei caramizi klinker: sunt realizate din argila selectata si arsa la aproximativ 1.100oС; sunt deosebit de rezistente si au un coeficient de absorbite a apei de 2% pana in 6%. Impuritatile si influentele negative ale mediului inconjurator nu le deterioreaza in timp, iar suprafata isi pastreaza aspectul si culoarea irepetabila.

Caramizile aparente klinker sintra pot fi montate pe orice sistem de izolatie termica.

Structura si nuantele acestor caramizi aparente se creeaza cu totul individual, iar modelele se pot combina obtinandu-se astfel variante personalizate. Mai jos va oferim cateva combinatii realizate de firma Feldhaus ca si exemple.

Normal 0 21 false false false RO X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Cei care-si doresc o combinatie personalizata de modele ne-o pot solicita (specificand proportiile pentru fiecare model din combinatie). Pentru a vedea modelele disponibile intrati pe Klinker Sintra