Despre caramida Klinker

Despre Caramida KlinkerSimpla si aparent banala caramida a devenit astazi, in această lume supertehnologizata, materialul natural rezistent si frumos care poate crea un ambient prietenos si plin de caldura. Mai mult, ea pare să fi devenit un material de constructie mai popular ca niciodata.


Arhitectii si inginerii o recomanda pentru realizarea structurilor de rezistenta, o utilizeaza la decorarea suprafetelor exterioare si chiar interioare, ca piesa de pavaj sau in unele compozitii de arta moderna. Caramida si-a diversificat forma si compozitia. Ea poate fi extrudata si arsa la temperaturi extrem de ridicate (1200 oC), devenind foarte rezistenta la agresiunea factorilor de mediu. Poate fi compacta sau poroasa la interior, foarte rezistenta la temperaturile cele mai ridicate si la socurile cele mai dure.


Pentru a veni in intampinarea celor ce apreciaza valoarea estetica a caramizii, producatorii au creat caramida aparenta, destinata atat placarii fatadelor sau zidurilor de imprejmuire, cat si peretilor interiori, semineelor, arcadelor etc.


Aspectul oricarei cladiri poate fi innobilat cu caramida aparenta si de aceea va prezentam oferta producatorilor europeni cu traditie in domeniu.

Inscrieti-va la newsletter pentru a primi noutati si oferte prin e-mail!

2016 © Kromston - Toate drepturile rezervate